nike air more uptempo flax

mos3zmjr

New Member
Mar 12, 2019
Snd12..##
#1

nike sko dame lyserød Denne anti-subtile model er udformet med letvægts syntetisk læder, der har fremtrædende "AIR" -brev på sidevægterne, en maksimal lydstyrke, synlig Air-Sole-enhed, behagelig indre ærme og elastikbånd på tværs af tungen for låsning. Plus, denne "Bulls" -version har også en Chicago Bulls-inspireret farveveje, laklæder detaljer og "1996" broderi på hælen.

nike sko mænd sort 2019 Siden NBA's dannelse tilbage i 1946 har vi set tusindvis af par basketballsko ramt løvtræet, og der er et par specielle par, der for evigt ætses i sindet af sports fans af mange årsager. Chicago Bulls 'Small-forward Scottie Pippen lavede et navn for sig selv i 1996, mens han havde den temmelig flamboyante Nike More Tempo (senere omdøbt til Uptempo), en sort basketball sneaker med en fuld airbag underfoot og enorme hvide læder bogstaver plasterede på tværs af siden .

nike sko hvid grøn Afslutningen af pakken er The Nike Air More Uptempo France, der ankommer i en undervurderet sort og guld. Funktioner sort i hele med hits af metallisk guld til kontrast, samt skinnende struktureret overlay landing på den store AIR branding. Derudover kan metallisk guld findes rundt om og fylde Nike Swoosh branding. Gennemførelsen af udseendet er en sort mellemsål og ydersål og landets logoer på hælen.

nike air more uptempo flax Originalt oprettet til midten af 90'erne ballere, hvis vigtigste våben var ren hastighed, blev Air More Uptempo's fashion-forward æstetik - med fokus på det tre bogstavsord synonymt med Nike-teknologien - blevet et modeikon, der stadig bliver hovedet i dag. Vores nyeste obsidian farveway er inspireret af det mørke, mystiske udseende af vulkansk glas.

https://www.tilbudsnkrs.com/
 

Similar NFL Discussions